Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко і Саркозі обговорили, як долати фінансову кризу


Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко сподівається, що Франція ухвалить рішення про надання Україні допомоги для ліквідації наслідків фінансової кризи.

Про це Тимошенко заявила на брифінгу в Парижі після зустрічі з президентом Франції Ніколя Саркозі, відповідаючи на запитання українських журналістів.

Прем’єр повідомила, що сьогодні під час півгодинної розмови з президентом Франції йшлося про можливу співпраця на базі підписаної програми між Міжнародним валютним фондом та Україною.

Серед іншого мова йшла про розширення партнерства на двосторонній основі між Францією і Україною щодо підтримки України під час кризи, зокрема, щодо фінансування дефіциту бюджету.

Тимошенко повідомила, що під час зустрічі з французьким президентом також йшлося про можливі дії, які здійснюються в Євросоюзі, а також дії, які необхідно робити в Україні для запобігання розповсюдженню світової фінансової, економічної кризи.

«Ми обмінялися досвідом, і, я думаю, що для України ми маємо багато цікавих пропозицій, які по поверненню в Україну я обговорю з урядом, і ми будемо втілювати ці кроки», – наголосила в Парижі Юлія Тимошенко.
XS
SM
MD
LG