Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко нагородила працівників «Нафтогазу» й митниці


Прем’єр Юлія Тимошенко нагородила відзнаками та почесними грамотами Кабінету Міністрів керівника Державної митної служби Анатолія Макаренка, заступника керівника відділу Енергетичної регіональної митниці Тараса Шепітька, заступника головного бухгалтера НАК «Нафтогаз України» Марію Кушнір, а також директора юридичного департаменту НАК «Нафтогаз України» Сергія Давиденка.

«Уряд не може роздавати державні нагороди. Але я хотіла би сьогодні вручити спеціальні відзнаки від уряду тим, хто набрався мужності, хто зробив усе, що необхідно для держави, незважаючи на злочинний тиск і злочинні доручення, і забезпечив Україну природним газом за дуже поміркованими цінами і доніс його до людей», – заявила Тимошенко на засіданні уряду.

За її словами, такі відзнаки підтримають Тараса Шепітька, який досі, незважаючи на рішення суду, перебуває за ґратами, а також Марію Кушнір, що перебуває в лікарні.

Прем’єр також розкритикувала вчорашню поведінку заступника глави СБУ Валерія Хорошковського в парламенті.

«Коли ця напомаджена істота, з манікюром, педикюром і з бріоліном на волоссі, пан Хорошковський прямо з салону краси вийшов на трибуну Верховної Ради і спокійно доповідав, що він людину, яка виконувала службові обов’язки, кинув за грати, і що людина там вже другий день знаходиться у неможливих умовах, то він доповідав про це з посмішкою, йому було смішно, що у нього з’явилася така влада, що він корупційні інтереси тепер може через таку владу реалізовувати безпосередньо у життя, застосовуючи репресивні можливості», – сказала вона.

Вчора Хорошковський закликав депутатів Верховної Ради припинити тиск на розслідування СБУ кримінальної справи про розтрату посадовими особами «Нафтогазу» транзитного газу на суму 7,5 мільярда гривень.

XS
SM
MD
LG