Доступність посилання

ТОП новини

Секретаріат: Звинувачення Тимошенко в зраді «обґрунтоване»


Тема зради Прем’єр-міністром Юлією Тимошенко національних інтересів України «ще далеко не вичерпана і має вельми широке підґрунтя для продовження».

Так сьогодні прокоментував висловлювання голови Служби безпеки Валентина Наливайченка заступник голови Секретаріату Президента Андрій Кислинський.

Він наполягає, що всі його заяви про «втілення Тимошенко в нашій країні політичних і економічних сценаріїв правлячих кіл однієї з сусідніх країн побудовані на інформації з надійних джерел, достатньо обґрунтовані і підтверджені реальними подіями».

За словами Кислинського, Служба безпеки має ретельно проаналізувати діяльність прем’єра.

«Йдеться, зокрема, про конкретні плани дестабілізації суспільно-політичної ситуації в нашій країні, зазіхання на українську газотранспортну систему, об’єкти енергетики, стратегічні підприємства, ліквідні банки, засоби масової інформації», – цитує Кислинського прес-служба Президента.

Заступник голови Секретаріату наголосив, що доповість Президентові про свої наступні кроки щодо підтвердження фактів діяльності вказаних осіб всупереч інтересам країни. «У разі, якщо глава держави не погодиться з моїми оцінками, я подам заяву про відставку. Це – чесна і відповідальна позиція», – сказав Кислинський.

Сьогодні голова СБУ Валентин Наливайченко заявив, що відомство перевірило звернення Секретаріату Президента щодо можливої державної зради Тимошенко та не виявило «ніяких підтверджень або доказів» цього. «Твердження спростовані», – сказав Наливайченко.


Прем’єр Тимошенко називала «абсурдними» звинувачення Секретаріату на свою адресу.

XS
SM
MD
LG