Доступність посилання

ТОП новини

В акції Партії регіонів у Києві взяли участь 7-8 тисяч людей – міліція


У сьогоднішній акції протесту на Майдані Незалежності у Києві, організованій Партією регіонів, взяли участь від 7 до 8 тисяч осіб. Про це повідомили у Департаменті зв’язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ України.

Натомість у Партії регіонів заявляють, що на мітинг прийшли 40-50 тисяч їхніх прихильників.

Сьогодні у столиці відбулась акція протесту «Змінимо владу – зупинимо кризу!». Вона розпочалася мітингами біля Верховної Ради, Будинку уряду та Секретаріату Президента.

Потім учасники акції зійшлися на Майдан Незалежності, де виступали лідер Партії регіонів Віктор Янукович, народні депутати, мери міст, керівники органів місцевого самоврядування.

Під час свого виступу Янукович заявив, що Партія регіонів не має наміру проводити акції протесту з вимогою відставки чинної влади до 14 квітня.

«Я хочу закликати український народ – дати шанс до 14 числа прийняти антикризову програму, а потім зробити висновок. Ми зробимо перерву в цих акціях. Ми якщо треба готові підставити своє плече допомоги», – сказав лідер ПР.

Він наголосив, що 14 квітня має намір знову звернутися до українського народу.

Партія регіонів вимагає від уряду подати на розгляд парламенту дієву антикризову програму або піти у відставку. Депутати від ПР вчора і сьогодні до 14:00 блокували парламент із такою вимогою.

XS
SM
MD
LG