Доступність посилання

ТОП новини

Антикризовi законопроекти можуть розглянути в четвер


Лідери фракцій Верховної Ради домовилися, що парламент може розглянути законопроекти зі збалансування державного бюджету на 2009 рік, а також бюджетів Пенсійного фонду й «Нафтогазу України» на засіданні в четвер, 16 квітня.

Про це повідомив голова парламенту Володимир Литвин.

За його словами, на погоджувальній раді лідери фракцій обговорили можливість розгляду парламентом відповідних законопроектів на поточному пленарному тижні.

«У разі знаходження взаєморозуміння серед фракцій ми будемо мати можливість повернутися до розгляду цих документів у четвер», – сказав Литвин.

Крім того, як зазначив спікер, лідери парламентських фракцій домовилися, що розгляд відповідних законопроектів буде можливий після звернення до Верховної Ради Президента Віктора Ющенка щодо необхідності й доцільності такого кроку.

Сьогодні парламент відмовився внести до порядку денного законопроекти зі збалансування державного бюджету на 2009 рік, бюджетів Пенсійного фонду й «Нафтогазу України». Проти внесення цих документів проголосували в повному складі Партія регіонів і комуністи, а також частина фракції НУНС.

Розгляд цих законопроектів уряд називає обов’язковим для відновлення співпраці з Міжнародним валютним фондом.


XS
SM
MD
LG