Доступність посилання

ТОП новини

Після Великодня опозиція Грузії почне акції в регіонах


Із 21 квітня грузинська опозиція розпочинає акції протесту в регіонах країни з метою мобілізації своїх прихильників. Про це сьогодні заявила лідер партії «Рух за єдину Грузію» Ека Беселія, повідомляє Civil Georgia.

У заяві від імені опозиційних партій-організаторів акцій протесту, яке транслювалося в прямому ефірі Громадського телебачення, Беселія зазначила: «З вівторка лідери опозиції планують вирушити в регіони. Ми плануємо підключити все населення Грузії. Ми забезпечимо, щоб його організовані колони прямували в столицю, і в цьому процесі братиме участь не тільки Тбілісі, а й уся Грузія».

Водночас сьогодні лідери опозиції планують відновити акцію протесту на проспекті Руставелі перед будинком парламенту.

Встановлені опозицією наметові містечка та імпровізовані камери-клітки залишаються біля резиденції президента та біля будинку Громадського телебачення.

Незважаючи на те, що деякі опозиційні лідери розглядали можливість припинення акцій протесту на Великодні дні, все-таки було ухвалене рішення про продовження акцій.

Із 9 квітня опозиційні партії Грузії проводять безстрокові мітинги з вимогою відставки президента Грузії Міхеїла Саакашвілі.

XS
SM
MD
LG