Доступність посилання

ТОП новини

Саакашвілі закликав опозицію до співпраці


Президент Грузії Міхеїл Саакашвілі звернувся до радикальної опозиції, яка проводить акції протесту з 9 квітня на проспекті Руставелі в Тбілісі, а також біля резиденції Президента.

Саакашвілі заявив, що він готовий до співпраці з опонентами. «Ми готові співпрацювати з усіма радикальними силами й з найменшими політичними групами. Ми готові співпрацювати також із тими, хто виходить із неприйнятними гаслами».

Президент закликав усіх до єднання, оскільки, за його словами, сьогодні Грузії не потрібне ніяке протистояння. «Для захисту інтересів країни всі повинні стояти й боротися разом. Усі політики повинні поставити інтереси держави вище за свої особисті інтереси», – зазначив він, виступаючи перед робітниками одного з підприємств Тбілісі.

14 опозиційних партій проводять масові мітинги в Тбілісі з 9 квітня, висуваючи єдину вимогу – відставку президента Саакашвілі.

Під час Великодніх свят масштаби акцій скоротилися: активісти опозиції продовжували цілодобове пікетування будівель парламенту, Громадського телебачення й президентської резиденції.

Після свят акції протесту поновилися.
XS
SM
MD
LG