Доступність посилання

ТОП новини

У Кабміні кажуть, що прем’єр теж ушанувала пам’ять Чорнобиля


Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко взяла участь у церемонії покладання квітів до Меморіального кургану «Героям Чорнобиля» та пам’ятного знаку «Воїнам Чорнобиля» з нагоди Дня Чорнобильської трагедії, заявило управління у зв’язках зі ЗМІ Секретаріату Кабінету Міністрів.

За цим повідомленням, разом із нею в церемонії також узяли участь виконувач обов’язків голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко, голова Київської обласної державної адміністрації Віра Ульянченко, члени уряду та народні депутати.

Коли і як відбулася церемонія прем’єра, не уточнено.

У ніч на неділю чільні українські політики взяли участь у церемонії покладання квітів до меморіального кургану «Героям Чорнобиля» в Києві з нагоди 23-х роковин трагедії.

Близько 1-ї години ночі у сквері біля кургану зібралися Президент Віктор Ющенко, Голова Верховної Ради Володимир Литвин, секретар РНБО Раїса Богатирьова, голова Київської обласної держадміністрації Віра Ульянченко, виконувач обов’язків голови Київської міськадміністрації Анатолій Голубченко, міністр оборони Юрій Єхануров, міністр із питань надзвичайних ситуацій Володимир Шандра. Були там і громадські та політичні діячі, ліквідатори аварії на Чорнобильській атомній електростанції, родичі загиблих.

Як передав із місця церемонії, присвяченої пам’яті загиблих і потерпілих унаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, кореспондент агентства «Інтерфакс-Україна», Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко не була присутня на цій події.
XS
SM
MD
LG