Доступність посилання

ТОП новини

«Баварія» звільнила головного тренера Клінсманна


Після поразки футбольного клубу в суботу проти «Шальке 04» з рахунком 0:1 керівництво команди вирішило розірвати контракт із Юрґеном Клінсманном і поставити на місце головного тренера «Баварії» Йозефа (Зеппа) Гайнекса, під керівництвом якого команда закінчить сезон у «Бундеслізі».

У понеділок у прес-релізі генеральний директор футбольного клубу «Баварія» Карл-Гайнц Румменіґґе повідомив: «Ми ухвалили дуже складне рішення. Однак результати останніх кількох тижнів, ситуація, в якій ми опинились напередодні п’яти останніх матчів, що залишились до кінця сезону, змусила нас діяти з усією відповідальністю щодо клубу».

Німецька преса повідомляє у понеділок, що за дострокове розірвання контракту з Клінсманном клуб має виплатити йому відшкодування в 10 мільйонів євро.

Клінсманн, на якого покладали великі надії після чемпіонату світу в 2006 році, коли німецька збірна під його керівництвом блискуче виступила, повідомив, що він дуже розчарований рішенням керівництва про його звільнення, але не полишає «віри в те, що «Баварія» стане чемпіоном Німеччини».

Згодом до мюнхенської «Баварії» має приєднатись український гравець Анатолій Тимощук, який останнім часом грав у російському клубі «Зеніт».

XS
SM
MD
LG