Доступність посилання

ТОП новини

Кількість жертв пожежі в Дніпропетровську зросла до 10


Число жертв пожежі в залі гральних автоматів у Дніпропетровську збільшилось до десяти: ще одна людина померла в лікарні. Про це Радіо Свобода повідомили в прес-службі обласної прокуратури.

Десять постраждалих з опіками різного ступеня тяжкості та з отруєнням чадним газом, як і раніше, перебувають у лікувальних закладах – в опіковому центрі 2-ї міської лікарні та в обласній лікарні імені Мечникова. Серед постраждалих – 25-27-річні чоловіки, особи потерпілих встановлюють.

Подробиці інциденту з’ясовують правоохоронці. За фактом пожежі у залі гральних автоматів порушили кримінальну справу. Її розслідування взяла на контроль прокуратура Дніпропетровської області.

На місці надзвичайної ситуації працює урядова комісія на чолі з віце-прем’єр-міністром Олександром Турчиновим. До Дніпропетровська прибула і прем’єр Юлiя Тимошенко, яка скасувала свій візит до Праги.

Цієї ночі у Дніпропетровську в приміщенні зали гральних автоматів «Метро Джекпот», розташованій на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, сталася пожежа.

За годину її ліквідували. Після цього у приміщенні зали гральних автоматів були виявлені 9 тіл, вже відомо, що троє із загиблих – працівники закладу. Зокрема, як повідомив представник управління МВС у Дніпропетровській області, серед загиблих – 20-річна оператор залу гральних автоматів, 22-річна касир залу, 30-річний охоронець, а також чоловік 1981 року народження.

Наразі у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова проводиться впізнання загиблих у присутності родичів.


XS
SM
MD
LG