Доступність посилання

ТОП новини

Кабмін оцінить дії Луценка після його повернення


Кабінет Міністрів має намір дати оцiнку iнциденту, що стався в аеропорту німецького Франкфурта-на-Майнi за участю мiнiстра внутрiшнiх справ України Юрiя Луценка, лише пiсля того, як заслухає «його версiю розвитку ситуації».

Про це заявив перший вiце-прем’єр Олександр Турчинов.

За його словами, Луценко «вже буквально завтра повернеться з відрядження, і ми детально розберемося в цьому питанні».

Водночас перший вiце-прем’єр не вiдповiв на запитання, чи зв’язувався апарат уряду з мiнiстром внутрiшнiх справ пiсля того, як стало вiдомо про конфлiктну ситуацiю в аеропорту Нiмеччини.

«Питання досить серйозне, i необхiдно все-таки вислухати сторону, i я думаю, що Юрiй Вiталiйович може дати пояснення i розповiсти, як все вiдбувалося у Франкфуртi-на-Майнi, а без його участi робити якi-небудь висновки зарано», – пiдсумував Турчинов.

Напередодні іноземні ЗМІ повідомили, що Юрій Луценко 4 травня провів півдня у відділку поліції аеропорту Франкфурта-на-Майні. За деякими даними, міністра в стані сильного алкогольного сп’яніння затримали після сварки з правоохоронцями.

У МВС України спростували цю інформацію. А Міністерство закордонних справ за дорученням Президента звернулося з нотою до Посольства ФРН щодо надання офіційної інформації про інцидент з українським міністром.
XS
SM
MD
LG