Доступність посилання

ТОП новини

Партiя регiонiв обiцяє поки що не блокувати парламент


Фракцiя Партiї регiонiв не продовжуватиме блокування роботи Верховної Ради, оскiльки на даному етапi домоглася виконання своїх вимог у зв’язку з iнцидентом iз мiнiстром внутрiшнiх справ Юрiєм Луценком. Про це повiдомив перший заступник лiдера фракцiї Партiї регiонiв Олександр Єфремов.

«У нас немає пiдстав блокувати», – сказав вiн.

При цьому Єфремов зазначив, що протягом семи днiв депутати мають отримати вiдповiднi документи вiд рiзних вiдомств, зокрема вiд нiмецької сторони, у зв’язку з iнцидентом в аеропорту Франкфурта-на-Майнi.

Крiм того, вiн наголосив, що на пiдставi таких документiв має бути створена тимчасова парламентська комiсiя.

Водночас перший заступник лiдера фракцiї Партiї регiонiв не виключив, що роботу парламенту може бути заблоковано у разi, якщо представники iнших фракцiй вноситимуть «провокуючi питання» до порядку денного.

«Якщо ж вони (представники iнших фракцiй) захочуть заблокувати, що вони постiйно роблять, вкидаючи провокуючi питання, або пов’язанi з росiйською мовою, або ще з якимись напрямами, наразi їм захотiлося приватизувати «Iнтер», то я не виключаю вiдповiдної поведiнки депутатiв нашої фракцiї щодо таких дiй представникiв коаліції», – заявив депутат.

Партія регіонів минулого тижня блокувала роботу парламенту, вимагаючи негайної відставки міністра внутрішніх справ.
XS
SM
MD
LG