Доступність посилання

ТОП новини

Мер Києва похвалився досягненнями своєї команди


Основним досягненням своєї команди мер Києва Леонiд Черновецький вважає створення ефективної системи влади.

«Ми змогли внести радикальнi змiни до системи управлiння столицею. Найважливiше те, що вперше в Києвi було створену дiєву вертикаль влади, де кожен представник персонально вiдповiдає за свою дiлянку робіт», – заявив Черновецький, виступаючи зi звiтом перед депутатами Київради.

Ще одним досягненням своєї команди мер Києва назвав конструктивну роботу в Київрадi. За його словами, Київрада за останнi роки працювала ефективнiше, нiж Верховна Рада.

Крiм того, серед досягнень Черновецький вiдзначив збiльшення бюджету. «У найкоротшi термiни – менше, нiж за три роки – нам вдалося збiльшити бюджет уп’ятеро. Це феномен», – наголосив вiн. При цьому мiська влада, додав мер, змогла зробила все можливе, щоб пiдтримати соцiально незахищенi верстви населення.

За словами Черновецького, за останнi роки в Києвi «розпочалося реальне реформування комунального господарства», а також проводяться масштабнi оновлення соцiальної та iнженерно-транспортної iнфраструктури.

Вiн також наголосив, що Київ – єдине в Українi мiсто, де «створенi сприятливi умови для роботи бiзнесу».

Серед недолiкiв своєї роботи Черновецький вiдзначив недовиконання бюджету за останнiй рiк, що пов’язав із фiнансово-економiчною кризою.

Насамкiнець мер Києва закликав депутатiв Київради «припинити всi полiтичнi розбрати» для подолання кризи. «Ми маємо бути згуртованими, як нiколи, i дiяти як єдина команда», – наголосив вiн.

Раніше фракція БЮТ у Київраді вимагала особистого звіту Черновецького на сесії ради 21 травня, однак того дня сесія пройшла без участі й звіту мера.
XS
SM
MD
LG