Доступність посилання

ТОП новини

Постраждалих від вибуху в Мелiтополi вже 32


Жителi Мелiтополя, що перебували поблизу вiддiлення «Ощадбанку», в якому стався вибух, продовжують звертатися по медичну допомогу.

Як повiдомляє офiцiйний сайт управлiння з питань надзвичайних ситуацiй Запорiзької облдержадмiнiстрацiї, зареєстрували вже 32 потерпiлих від вибуху: люди зверталися по медичну допомогу вчора, але вiд шпиталізації вiдмовилися.

На сьогоднішній ранок в лікарнях залишаються бiльше 20 осiб, з них четверо – у тяжкому станi.

За словами керівника Мелiтопольського вiддiлу охорони здоров’я Iгоря Маслова, понад 300 мелiтопольцiв здали кров для лiкування потерпiлих.

У Запорiзькому обласному управлiннi «Ощадбанку» повідомили, що ремонтно-вiдновлювальнi роботи в будiвлi вiддiлення завершаться протягом двох тижнiв.

2 червня зловмисники органiзували два вибухи у вiддiленнi банку в Мелiтополi. Правоохоронцi встановили, що злочин скоїли з метою пограбування. Затримали головного пiдозрюваного в органiзацiї та здiйсненнi вибухiв – жителя Запорiжжя 1988 року народження. Також встановлено особу його спiльника, наразi вiн перебуває у розшуку. Спочатку повідомляли про 25 постраждалих від вибуху, згодом про – 28.
XS
SM
MD
LG