Доступність посилання

ТОП новини

Ставнійчук просить Генпрокурора розслідувати загибель жителя Кіровоградщини


Заступник глави Секретаріату Президента Марина Ставнійчук просить Генерального прокурора Олександра Медведька з'ясувати обставини смерті 16 червня 55-річного жителя Кіровоградщини.

Про це вона сказала в ефірі телепередачі «Свобода на Інтері» в п’ятницю увечері.

«Учора ввечері я як людина, що відповідає на сьогодні в Секретаріаті за діяльність правоохоронної сфери, особисто направила Генеральному прокуророві запит щодо цього інциденту. Просила вжити всі необхідні заходи, передбачені законодавством, для того, щоб вивчити обставини справи», – сказала Ставнійчук.

За її словами, не можна говорити про чиюсь причетність до загибелі цього жителя без висновків прокуратури.

Прокуратура Кіровоградської області 18 червня порушила кримінальну справу за фактом нанесення тілесних ушкоджень місцевому жителю, що спричинили смерть.

Раніше кіровоградська обласна організація партії «Всеукраїнське об'єднання «Свобода» заявила про участь депутата Верховної Ради Віктора Лозінського (фракція Блоку Юлії Тимошенко) у нападі на жителя селища Голованівськ Кіровоградської області, що спричинив його смерть.

За інформацією «Свободи», 16 червня Лозінський, прокурор і начальник міліції Голованівського району жорстоко побили одного з жителів цього ж району й нанесли йому кілька кульових поранень, внаслідок яких той помер.
XS
SM
MD
LG