Доступність посилання

ТОП новини

Уряд відкоригує програму підготовки до Євро-2012


Кабінет Міністрів має намір відкоригувати державну цільову програму підготовки до проведення чемпіонату Європи з футболу в 2012 році, заявила прем’єр Юлія Тимошенко, відкриваючи позачергове засідання уряду.

«Ця програма дасть нам можливість чітко розраховувати на те, що до грудня ми підготуємо чотири міста України до участі в Євро-2012», – сказала Тимошенко.

За її словами, сьогодні буде затверджений план-графік фінансування підготовки до Євро-2012, також планується затвердити титул будівництва НСК «Олімпійський».

Крім того, на засіданні Кабміну будуть ухвалені всі необхідні документи для того, щоб забезпечити своєчасне фінансування будівництва аеропорту у Львові, зазначила прем’єр.

У травні виконком УЄФА вирішив, що матчі Чемпіонату Європи з футболу 2012 року пройдуть в Києві, а також у польських містах Варшаві, Вроцлаві, Гданську і Познані. Львів, Донецьк і Харків іще мають можливість довести свою здатність прийняти матчі Чемпіонату; Київ також іще має довести, що здатен прийняти фінал. Українські міста Дніпропетровськ і Одеса, як і польські Хожув і Краків, за рішенням УЄФА, вже не розглядаються як основні або резервні і остаточно зняті з розгляду.

XS
SM
MD
LG