Доступність посилання

ТОП новини

Ющенко і Тимошенко говорили про газ і Євро-2012


Архівна фотографія. 18 жовтня 2007 р.
Архівна фотографія. 18 жовтня 2007 р.

Президент Віктор Ющенко й Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко обговорили проблему фінансового збалансування «Нафтогазу України» і підготовку до проведення чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

За повідомленням управління зв’язків зі ЗМІ Кабінету Міністрів, сьогодні під час півторагодинної зустрічі Президент і голова уряду також говорили про закупівлі російського газу для підземних газових сховищ на потреби осінньо-зимового періоду, а також про транзит газу до європейських споживачів.

Крім того, йшлося про шляхи активізації роботи уряду й Національного банку щодо вирішення проблеми рекапіталізації банків, про фінансування реконструкції й будівництва важливих об’єктів культурної спадщини, у тому числі комплексу «Художній арсенал».

За словами Юлії Тимошенко, розмова вийшла конструктивною.

«Професійні поради й підтримка Президента допоможуть уряду в це лихоліття», – зазначила прем’єр.

За її словами, зараз між Президентом та головою уряду «складається командна робота» для вирішення цих питань.

Раніше Віктор Ющенко звинувачував Юлію Тимошенко в поганому фінансовому стані «Нафтогазу» і заявляв про необхідність знизити податкове навантаження на компанію.

Президент очікує від Кабінету Міністрів до 10 липня розробки плану заходів щодо оздоровлення НАК.

За словами речниці глави держави Ірини Ванникової, зустріч Президента і Прем’єр-міністра відбулася на прохання Юлії Тимошенко.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG