Доступність посилання

ТОП новини

Партія регіонів блокувала трибуну парламенту


Близько 30 депутатів фракції Партії регіонів розташувалися навколо трибуни парламенту після сигнального голосування за розгляд проекту нової редакції Бюджетного кодексу.

За його результатами, розгляд відповідного проекту у вівторок підтримав 251 мінімально необхідний депутат. Фракція Партії регіонів при цьому не брала участі в голосуванні.

Депутат від цієї фракції Микола Азаров, виступаючи із трибуни, пояснив, що його фракція вважає неприпустимим розглядати проект нової редакції Бюджетного кодексу у вівторок.

«Безліч норм так званого Бюджетного кодексу в тій редакції, яку ви (коаліція) зараз пропонуєте, написані поспіхом, а мета одна – країну ввести в режим ручного управління на період виборів», – заявив Азаров.

Тим часом, спікер Володимир Литвин запропонував керiвникам і уповноваженим представникам фракцiй зібратися на нараду, щоб вирiшити, як далi парламент розглядатиме законопроект про внесення змiн до Бюджетного кодексу.

Голова парламенту Володимир Литвин запросив представникiв фракцiй на нараду до себе в кабiнет. При цьому вiн зазначив, що засiдання парламенту триватиме i депутатам запропонують розглядати наступнi питання порядку денного.

Пiсля того, як спiкер полишив зал, депутати Партiї регiонiв поступово розблоковують трибуну.

Наступним питанням у порядку денному запланований розгляд законопроекту про внесення змiн до деяких законiв iз метою подолання негативних наслiдкiв фiнансової кризи.

XS
SM
MD
LG