Доступність посилання

ТОП новини

«Нашу Україну» об’єднує не ідея, а психологія дрібних крамарів – Червоненко


Член політради партії «Народний Союз Наша Україна» Євген Червоненко жорстко скритикував нинішній стан справ у цій партії.

У ході виступу на з’їзді «Нашої України», який проходить у Києві, Червоненко наголосив, що на сьогодні НСНУ як партія влади втратила вплив та авторитет у суспільстві, який мала у попередні роки.

На думку Червоненка, стан справ у «Нашій Україні» є критичним, насамперед, через недоліки у кадровій політиці.

«Партія мовчала, коли знищували «любих друзів», – сказав Червоненко, додавши, що сьогодні на багатьох керівних посадах, замість перевірених партійців, перебувають інші люди.

«Ви пам’ятаєте нашу першу п’ятірку? Хто з них сьогодні зараз з нами? І чому списки складаються саме зараз?», – запитав Червоненко у присутнього в залі Президента України Віктора Ющенка, додавши, що у рамках кадрової політики «Нашої України» ігнорується багато гідних членів партії.

На думку Червоненка, саме у цьому полягає причина проблем у «Нашій Україні».

Червоненко також наголосив, що «партія є розгубленою, багато її членів зрадили і перейшли до інших політичних сил». «Сьогодні ті, хто перший втік, намагаються повернути собі місце у перших лавах партії», – зауважив Червоненко.

За його словами, «Наша Україна» не прислухалася до його пропозиції «зібрати стару гвардію і почати все з чистого аркушу».

Він наголосив, що «сьогодні партію об’єднує не ідея, а психологія дрібних лавочників».

Водночас, Червоненко зазначив, що попри труднощі і бажання деяких його однопартійців, він не залишить лави «Нашої України», а своєю подальшою діяльністю намагатиметься повернути партії втрачені здобутки.

***

Віктор Ющенко назвав сьогодні на з’їзді «Народний Союз Наша Україна» єдиною ідеологічною українською партією.

У продовження думки Президент сказав: «Блок Юлії Тимошенко – яка ідеологія? Ідеологія одна – добитися влади будь-якою ціною».

Президент висловив переконання, що це не політика для України, і додав, що всі інші сьогоднішні політичні сили також не мають стратегії становлення Української держави.

За словами Ющенка, лише «Наша Україна» опікується цими питаннями.

«Наша місія – показувати, яким чином розбудовувати Українську державу», – сказав Ющенко, додавши, що «ми є ідейна партія».
XS
SM
MD
LG