Доступність посилання

ТОП новини

З’їзд НСНУ зобов’язав однопартійців відкликати свої підписи під заявою про створення коаліції


З’їзд партії «Народний Союз Наша Україна» зобов’язав народних депутатів-однопартійців відкликати свої підписи під заявою про створення парламентської коаліції.

Про це йдеться в резолюції, ухваленій сьогодні на з’їзді партії.

Також делегати з'їзду звернулись до членів фракції НУ-НС із закликом вийти із коаліціії.

У резолюції також констатується, що єдність та одностайність фракції «Наша Україна – Народна самооборона» зруйнована, і це стало прямим наслідком переваги особистих політичних інтересів окремих її учасників над колективними зобов’язаннями, які провели блок до парламенту.

«Ми переконані, що сьогодні народних депутатів фракції «Наша Україна – Народна самооборона» лише використовують для формального існування парламентської коаліції, яка давно перетворилася на іграшку в руках уряду, а не на політичний союз законодавців. Є всі підстави розглядати нинішню діяльність коаліції лише як прикриття безвідповідальної політики уряду та політичних інтриг фракції БЮТ», – підкреслюється в резолюції.

«Наша Україна» не бажає більше виступати в парламенті ширмою для антиконституційного заколоту, бездіяльності уряду в умовах економічної кризи та політичних розправ над міністрами», – йдеться в документі.

З’їзд також висловлює незгоду з «непрофесійними популістськими діями Прем’єр-міністра, які ведуть країну до економічного колапсу».
XS
SM
MD
LG