Доступність посилання

ТОП новини

Ющенко називає наклепом звинувачення на адресу свого сина


Президент Віктор Ющенко заявляє, що звинувачення на адресу його сина Андрія в участі у стрілянині біля одного з київських ресторанів є «наклепом». Про це повідомила речниця глави держави Ірина Ванникова.

«Ці звинувачення є наклепом, спрямованим на відволікання суспільної уваги від вбивства депутатом від БЮТ жителя Кіровоградської області Валерія Олійника. Президент заявляє, що БЮТ замість того, щоб дати адекватну оцінку своєму представнику, звинуваченому у вбивстві, влаштував провокацію проти Президента», – сказала Ванникова.

За словами Президента, які передала його прес-секретар, згадана провокація свідчить про оголошення «війни без правил» у період виборчої кампанії.

«Президент застерігає всіх її учасників про неприпустимість та аморальність втягування у політичну боротьбу родин та дітей. Чорні технології є небезпечними для їх ініціаторів, оскільки здатні за принципом сніжної лави знести все на своєму шляху», – процитувала Ванникова главу держави.

Раніше Партія регіонів закликала Міністерство внутрішніх справ негайно почати розслідування інциденту зі стріляниною біля одного з ресторанів Києва. У ПР заявили, що в цьому інциденті брав участь син Президента Андрій Ющенко.
XS
SM
MD
LG