Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко: у коалiцiї вистачає голосiв для призначення мiнiстрiв


Парламент сьогодні має намiр провести кадрові призначення в уряді, i в коалiцiї є для цього голоси, запевняє прем’єр Юлiя Тимошенко.

Пiсля засiдання погоджувальної ради голова уряду зазначила, що на цій нараді досягли домовленостi про те, що, окрiм урядових законопроектiв, на розгляд у залi будуть представленi й законопроекти вiд опозицiї щодо звiльнення деяких мiнiстрiв.

«Вони (Партія регіонів) мають право поставити це питання, але я переконана, що під них не буде голосів», – додала Тимошенко.

Говорячи про можливу відставку мiнiстра вугiльної промисловостi, прем’єр зазначила, що уряд не має претензiй до роботи мiнiстра.

«Робота мiнiстра є успiшною i робота мiнiстра є результативною, ефективною... Але за станом здоров’я чоловiк звернувся. Це – його право», – сказала Тимошенко.

Сьогодні депутати планують розглянути звiльнення мiнiстра юстицiї Миколи Онiщука та призначення двох вiце-прем’єрiв Юрiя Любоненка та Михайла Згуровського, мiнiстра фiнансiв Федора Ярошенка, мiнiстра транспорту Тарiела Васадзе, мiнiстра юстицiї Вiктора Шемчука.
XS
SM
MD
LG