Доступність посилання

ТОП новини

Литвин: ситуацію в Раді намагаються довести до абсурду


Нинішні події у парламенті свідчать про намагання деяких сил реалізувати сценарій щодо подальшої дестабілізації ситуації в Україні, заявляє спікер Володимир Литвин.

«Розробники й ініціатори цього сценарію знаходяться поза межами Верховної Ради або у Верховну Раду не приходять», – зазначив голова парламенту, не назвавши жодних імен.

За його словами, незважаючи на відсутність законопроекту, ініційованого фракцією Партії регіонів, щодо підвищення соціальних стандартів, ця політична сила продовжує наполягати на його розгляді без будь-яких пояснень щодо джерел надходження коштів.

«Є намагання довести ситуацію до абсурду», – сказав спікер. Однією з цілей таких дій Литвин вважає проведення дострокових парламентських виборів.

«Я вам скажу, що в принципі я був би радий, якби відбулися дострокові вибори», – заявив спікер, додавши, що для цього необхiдно у Верховнiй Радi всiм, хто говорить про можливiсть дострокових виборiв, сiсти i обговорити те, як розвиватимуться подiї та як можливi достроковi вибори будуть органiзованi.

Голова фракції Партії регіонів Віктор Янукович напередодні заявляв, що його політична сила наполягає на необхідності проведення одночасних виборів Верховної Ради й Президента якомога швидше.
XS
SM
MD
LG