Доступність посилання

ТОП новини

СБУ не виключає, що Лозiнський міг виїхати за кордон


Голова Служби безпеки Валентин Наливайченко не виключає, що колишнiй народний депутат Вiктор Лозiнський може перебувати за кордоном, проте наголошує, що СБУ не має даних про його виїзд за межi країни.

«Доручення (щодо розшуку Лозiнського) чiтко виконується, що стосується розшуку, то iнформацiя є на нашому сайтi, громадяни телефонують, свiдкiв доправлено до Генеральної прокуратури у цiй справi, вони надають свідчення», – повiдомив Наливайченко.

При цьому голова СБУ наголосив, що злочин про завдання тяжких тiлесних ушкоджень громадяниновi Валерiю Олiйнику, що призвели до його смерті, розкрито як такий. «Найближчим часом, я думаю, Генпрокуратура оприлюднить результати», – додав Наливайченко.

Екс-депутат від БЮТ Лозінський зараз перебуває в розшуку. Проти нього порушена кримінальна справа за підозрою в завданні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть жителя Кіровоградщини Валерія Олійника.

Ще двоє фігурантів справи щодо загибелі Олійника – колишній прокурор та керівник міліції Голованіського району Кіровоградської області – перебувають під вартою. Вчора суд продовжив їхній арешт на два місяці.

XS
SM
MD
LG