Доступність посилання

ТОП новини

Гриценко не виключає, що Лозінському «дали змогу втекти» люди з вищих ешелонів влади


Народний депутат України Анатолій Гриценко (фракція НУНС) не виключає, що колишньому депутату від БЮТ Віктору Лозінському «дали змогу втекти» люди з вищих ешелонів влади.

Про це він заявив учора ввечері в ефірі передачі «Шустер-Live» на ТРК «Україна».

За словами Анатолія Гриценка, Віктору Лозінському «дали можливість втекти уже не кіровоградські чиновники, а київські». «Я не здивуюся, якщо давали втекти, і ми згодом про це дізнаємось, і люди, які сидять в уряді, в керівництві СБУ, МВС і прокуратурі», – сказав Анатолій Гриценко.

Як сказав депутат, ситуація, коли «Президент країни розводить руками, мовляв, треба якось затримати Віктора Лозінського» – «це повна імпотенція влади».

За його словами, коли «влада хоче тримати когось під контролем, вона не дивиться на закон – вона прослуховує, слідкує, а тут згадали про процедуру і дали можливість втекти людині, яка б мала сісти пожиттєво».

Анатолій Гриценко зазначив, що необхідно «вести мову про відповідальність вищих посадових осіб». За його словами, Президент України Віктор Ющенко мав би ініціювати відставку керівників СБУ, МВС, прокуратури.

«Голови б полетіли з СБУ, з МВС, і з прокуратури за такі речі, і ніяким законом би не прикрилися», – зауважив Гриценко.

Він також зазначив, що сьогодні розшук Віктора Лозінського за межами України не ведеться. «За інформацією, яка у мене є, його ніде за межами України не шукають», – сказав Анатолій Гриценко.
XS
SM
MD
LG