Доступність посилання

ТОП новини

На завтра знов заплановане позачергове засідання Ради


Позачергове засiдання Верховної Ради має розпочатися в четвер, 16 липня, о 10:00. Вiдповiдну iнiцiативу 151 народного депутата зареєстрували в парламентi, повiдомляє iнформацiйне управлiння апарату Верховної Ради.

Засiдання погоджувальної ради депутатських фракцiй призначили на 9:30.

Вiдповiдно до розпорядження голови парламенту, до порядку денного засiдання внесені питання про складення присяги народного депутата Олега Тищенка (обраний за списком БЮТ), законопроект про рекапiталiзацiю банкiв, законопроект про термiни повноважень Верховної Ради Криму, мiсцевих рад i сiльських, селищних, мiських голiв, законопроект про внесення змiн до окремих законодавчих актiв про вибори Президента, законопроект про ратифiкацiю угод про позику (проект полiпшення автомобiльних дорiг i безпеки руху) мiж Україною i Мiжнародним банком реконструкцiї та розвитку, а також поправки до держбюджету на 2009 рiк.

Попереднє позачергове засідання Верховної Ради, яке мали провести у вівторок, не відбулося через блокування. Від 1 липня Партія регіонів блокує парламентську трибуну, вимагаючи підвищення зарплат і пенсій.
XS
SM
MD
LG