Доступність посилання

ТОП новини

Регіонали наполягають на підвищенні соцстандартів


Партія регіонів і далі наполягає на першочерговому розгляді на позачерговій сесії законопроекту про підвищення соціальних стандартів, але готова підтримати й інші проекти, спрямовані на боротьбу з кризою в Україні.

Про це заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович під час робочої поїздки до Мукачевого Закарпатської області.

«Головна мета, я вважаю, що нам треба рухатися вперед у вирішенні питань щодо боротьби з кризою. Одне з головних питань – це соціальний захист населення. Сьогодні вкрай необхідно підняти зарплати і пенсії за законом, починаючи вже з квітня цього року», – сказав Янукович.

За його словами, на останньому позачерговому засіданні парламенту вирішили направити відповідний законопроект на доопрацювання, чого хотіли представники правлячої коаліції.

«Ми вважаємо, що підійшли вже впритул до ухвалення рішення. Це – першочергове питання, яке має стояти на порядку денному. А інші закони, які будуть запропоновані коаліцією, ми готові також розглядати, і там, де є здоровий глузд, де є необхідність, і там, де вони позитивно впливатимуть на боротьбу з кризою, ми готові будемо підтримувати», – заявив Янукович.

За його словами, Партія регіонів має до кінця сьогоднішнього дня остаточно визначитися, чи блокуватиме роботу позачергової сесії Верховної Ради у п’ятницю.
XS
SM
MD
LG