Доступність посилання

ТОП новини

Ющенко: Допит Пукача засвідчив його готовність співпрацювати зі слідством


Президент Віктор Ющенко називає знаковим для завершення розслідування справи Гонгадзе затримання генерала Олексія Пукача.

«Справа честі для мене – це розслідування справи про вбивство Гії Гонгадзе. Бо це змагання між двома силами: добра і зла», – сказав Ющенко в інтерв’ю газеті «Сільські вісті», повідомляє прес-служба Президента.

Глава держави заявив, що перший допит колишнього керівника Головного управління кримінального розшуку Департаменту зовнішнього спостереження МВС був результативним і засвідчив його готовність співпрацювати зі слідством.

«Я думаю, суспільство стане свідком великих новин», – цитує слова Президента його прес-служба.

За словами глави держави, він розпорядився гарантувати максимальну безпеку Пукачу. «Я вчора дав доручення, щоб волосинка не впала з голови Пукача, щоб він знаходився на території, яка щосекунди контролюється на предмет безпеки його життя», – сказав Ющенко.

Відповідальність за це Президент поклав персонально на заступника Генерального прокурора Миколу Голомшу та голову СБУ Валентина Наливайченка.

Звинувачуваного в організації вбивства журналіста Георгія Гонгадзе Олексія Пукача затримали 21 липня ввечері в одному із сіл Чуднівського району Житомирської області.

Пукача доправили до Києва, зараз він перебуває під арештом.
XS
SM
MD
LG