Доступність посилання

ТОП новини

Справа Гонгадзе стала знаковою – експерт


Як заявив в ефірі Радіо Свобода доктор політичних наук, завідувач кафедрою політичної аналітики і прогнозування Національної академії державного управління при Президентові України Сергій Телешун, чи будуть названі замовники убивства Георгія Гонгадзе – залежатиме від фактів, які повинні будуть знайти слідчі, працюючи з генералом Пукачем.

«Незалежно від того, який буде результат, можна казати про те, що ця справа привертатиме увагу, відволікаючи від інших. Той, хто вирішить цю справу, чи зіштовхне її з місця, сприйматиметься суспільством як людина, яка шукала правду», – сказав Сергій Телешун в ефірі Радіо Свобода.

Напередодні Сергій Осика, адвокат Олексія Пукача, посилаючись на розмову зі своїм підзахисним, повідомив, що той не називав слідству замовників убивства журналіста Георгія Гонгадзе. І що ця інформація не відповідає дійсності.

Раніше заступник голови СБУ Василь Грицак повідомив, що затриманий напередодні колишній начальник Головного управління кримінального розшуку Департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексій Пукач визнав свою безпосередню участь у вбивстві Георгія Гонгадзе. Він також назвав замовників убивства, але слідчі дії стосовно них поки що не проводяться, зазначив Василь Грицак. Разом з тим, він відмовився назвати будь-які прізвища, пославшись на таємницю слідства.
XS
SM
MD
LG