Доступність посилання

ТОП новини

Бондар обіцяє зустрітися з журналістами, які оголосили голодування


Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор Бондар готовий зустрітися з колективом обласної державної телерадіокомпанії, який оголосив голодування для «конструктивної розмови», «без спроб перетворити її на телевізійне шоу». Про це він заявив у зверненні до колективу телевізійників.

«Я готовий зустрітися в робочому порядку з журналістами і надати необхідну інформацію та допомогу телерадіокомпанії», – зазначив Віктор Бондар.

Водночас, за його словами, на адресу облдержадміністрації від працівників телерадіокомпанії досі не надходило «жодного офіційного звернення щодо початку голодування».

20 липня співробітники Дніпропетровської обласної держтелерадіокомпанії повідомили про початок безстрокової акції протесту проти того, що вони назвали «утисками свободи слова».

Як пояснили учасники акції, упродовж останніх місяців контролюючі органи здійснили десять перевірок телекомпанії, наразі робота телеканалу практично заблокована, рахунки під арештом. У всьому цьому телевізійники вбачають «руку» керівництва облдержадміністрації і особисто Віктора Бондаря.

Водночас правоохоронці, які перевірили фінансовий стан телеканалу, підозрюють дирекцію телекомпанії у розтраті коштів, виділених з обласного бюджету. Порушена кримінальна справа.

Наразі кілька з голодуючих співробітників телерадіокомпанії почуваються зле. Лікарі стежать за їхнім станом здоров’я.
XS
SM
MD
LG