Доступність посилання

ТОП новини

У Криму відбудуться антитерористичні навчання


Широкомасштабні тактико-спеціальні антитерористичні навчання силових відомств відбудуться 3-7 серпня у Криму. Як повідомили у прес-службі Головного управління СБУ в Криму, навчання організовані під егідою Антитерористичного центру при Службі безпеки України.

Навчання планується провести у місті Білогорськ і гірсько-лісній місцевості Білогорського і Сімферопольського районів півострова «в районі сіл Курортне, Межигір’я, Балки і плато Долгоруківська яйла».

Проходитимуть спецзаходи, зокрема, із застосуванням бронетехніки. У зв’язку з цим Антитерористичний центр просить жителів і гостей півострова за можливості обмежити пересування цією територією під час проведення навчань.

«Головна мета навчань – перевірка злагодженості роботи силових відомств, підприємств і організацій в умовах надзвичайних ситуацій, а також удосконалення системи їх взаємодії і управління при проведенні заходів антитерористичної спрямованості», – зазначили в СБУ.

У навчаннях будуть задіяні сили і засоби кримських управлінь СБУ, МНС і міліції, Внутрішніх військ МВС України, Військово-морських сил країни.
XS
SM
MD
LG