Доступність посилання

ТОП новини

Екс-директор дніпропетровського ТБ називає своє звільнення незаконним


Колишня гендиректор Дніпропетровської обласної державної телерадіокомпанії Вікторія Шилова заявила про незаконність свого усунення з посади.

За її словами, наказ про звільнення був підписаний, коли вона перебувала у відпустці.

Вікторія Шилова називає своє звільнення «політичним замовленням», яке надійшло з керівництва уряду.

«Наказ про звільнення був підписаний за особистим наказом Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко. На Державний комітет з питань телебачення та радіомовлення здійснювали тиск», – заявила вона.

Новий гендиректор телерадіокомпанії поки що не призначений: його обов’язки виконує директор творчих об’єднань Володимир Федоров.

Вікторія Шилова була звільнена з посади керівника Дніпропетровської державної телерадіокомпанії минулого тижня. Упродовж п’яти днів до цього колектив телерадіокомпанії провадив голодування на захист своєї керівниці та «свободи слова в регіоні».

Раніше проти Вікторії Шилової було порушено кримінальну справу за розтрату бюджетних коштів. У телекомпанії розцінили це як спробу тиску на мас-медіа.

Дніпропетровська державна телерадіокомпанія – одне з найбільших ЗМІ в регіоні, її цілодобове мовлення охоплює Дніпропетровську область і частину сусідніх.
XS
SM
MD
LG