Доступність посилання

ТОП новини

Розбещення неповнолiтнiх в «Артеку» не було – Павленко


Фактiв розбещення неповнолiтнiх на територiї Мiжнародного дитячого центру «Артек» не було і бути не може, заявляє мiнiстр у справах сім’ї, молодi та спорту Юрiй Павленко.

«Я можу засвідчити, що на території «Артеку» такого факту не могло бути, тому що жодна стороння особа не може зайти на територію «Артеку», – наголосив міністр.

За даними Павленка, дiти, стосовно яких нiбито було скоєно насильство, не вiдпочивали в міжнародному дитячому центрі. Оприлюднення інформації про цих дітей міністр назвав порушенням прав дитини.

За словами Павленка, найближчим часом будуть оприлюднені висновки комісії Міністерства у справах сім’ї, молоді і спорту, створеної для вивчення обставин справи.

Як заявив міністр, цей скандал завдав шкоди репутацiї «Артеку». «Ця iсторiя не стосується роботи табору, i дiтей, якi там вiдпочивають, але оскiльки її було подано, вона призводить до серйозної втрати довiри до «Артеку», – заявив він.

Вчора Президент Віктор Ющенко закликав правоохоронні органи забезпечити об’єктивне розслідування кримінальної справи про можливе розбещення дітей в «Артеку».
XS
SM
MD
LG