Доступність посилання

ТОП новини

Аваков назвав рішення обласної ради сфабрикованим і політично замовним


Рішення обласної ради про висловлення недовіри голові Харківської облдержадміністрації Арсену Авакову є сфабрикованим та незаконним, за яке більшість депутатів проголосували спонтанно.

Про це йдеться в офіційній заяві прес-служби облдержадііністрації.

«Голова обласної державної адміністрації, згідно з законом, звітує про виконану роботу раз на рік, і лише за підсумками звіту передбачено ухвалення рішення про довіру або недовіру голові обласної адміністрації. Звіту ОДА цього року не було, більше того, питання про звіт не було включене заздалегідь до порядку денного сесії, а питання про висловлення недовіри було внесене «з голосу» в ході пленарного засідання», – мовиться у заяві.

Претензії до роботи Арсена Авакова обласна адміністрація називає безпідставними звинуваченнями та політичним замовленням, спрямованим «на дестабілізацію ситуації в суспільстві напередодні виборів Президента України».

У Харківській облдержадміністрації заявляють, що не визнають рішення сесії і оскаржуватимуть його у суді.

У середу Харківська облрада висловила недовіру Арсену Авакову.

Своє рішення депутати обласної ради, де більшість становить Партія регіонів, мотивували незадовільною роботою голови ооблдержадміністрації щодо культурного та соціально-економічного розвитку регіону.

Самого Арсена Авакова на сесії не було.

Дніпропетровська обласна рада сьогодні також висловила недовіру голові облдержадміністрації Віктору Бондарю.
XS
SM
MD
LG