Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко може визнати результати виборiв сьогодні-завтра – депутат БЮТ


«Я думаю, що в найближчі дні, можливо, сьогодні, можливо, завтра на основі тих даних, які аналізує юридичний блок, Юлія Тимошенко зробить свою заяву. Можу спрогнозувати, що це буде визнання результатів виборів і перехід в опозиційну політичну діяльність», – заявив Святослав Олійник.

За словами депутата з БЮТ, системних порушень у ході другого туру виборів Президента не було. «Я можу сказати свою власну думку. Я уважно спостерігав на центрально-східній Україні за ходом виборчого процесу і можу з упевненістю констатувати – ніяких системних порушень для того, щоб результати на тисячі ділянок визнати недійсними, не було й бути не могло», – сказав Олійник.

Як заявив депутат, говорити про те, що на тисячі або двох тисячах виборчих дільниць є системні фальсифікації, дуже складно, коли вони сформовані за квотним принципом 50 на 50. Про законність проведення виборів свідчить і консолідована позиція міжнародних спостерігачів, наголосив Олійник.

Напередодні Блок Юлії Тимошенко заявив про намір оскаржити в судах результати голосування на президентських виборах на окремих дiльницях у деяких областях.
XS
SM
MD
LG