Доступність посилання

ТОП новини

Партія регіонів не вiдмовляється вiд наміру звільнити уряд – Єфремов


Фракцiя Партiї регiонiв не вiдмовляється вiд своєї iнiцiативи з оголошення недовiри Кабiнету Мiнiстрiв України. Про це сказав перший заступник лiдера фракцiї Олександр Єфремов, коментуючи заяву першого вiце-прем’єра Олександра Турчинова про нiбито вiдкликання фракцiєю Партiї регiонiв цього проекту постанови.

«Вiн не має рацiї, його погано поiнформували. У нас триває дискусiя з головою парламенту Володимиром Литвином щодо процедури подання такого проекту постанови. У будь-якому разi, всi процедури iз пiдготовки цього документа сьогоднi завершаться», – заявив парламентар, спрогнозувавши, що відповідний проект постанови може бути розглянутий протягом двох тижнів.

19 лютого Єфремов зареєстрував у парламентi проект постанови про вiдповiдальнiсть Кабiнету Мiнiстрiв України.

Раніше сьогодні перший віце-прем’єр Олександр Турчинов заявив, що Партія регіонів відкликала проект постанови про відповідальність Кабінету Міністрів. Він пояснив такі дії ПР нездатністю взяти на себе відповідальність і сформувати більшість.

Фракція Блоку Юлії Тимошенко ініціювала проведення позачергового засідання парламенту 24 лютого для розгляду питання про відповідальність Кабміну.


XS
SM
MD
LG