Доступність посилання

ТОП новини

Колесніков не виключає зміни підрядника будівництва стадіону у Львові


Віце-прем’єр-міністр України з питань підготовки до Євро-2012 Борис Колесніков не виключає зміни підрядника будівництва стадіону у Львові. Як повідомив керівник прес-служби Львівської міської ради Андрій Москаленко, про це Колесніков сказав під час відвідування будівництва стадіону.

«Стадіон у Львові буде побудовано у будь-якому випадку. Cьогодні є певні питання з проектно-кошторисною документацією, але підрядник, компанія «Азовінтекс», зобов’язується усунути їх до 30 березня. Якщо не вдасться усунути – то мова може йти про іншого підрядника. Стадіон буде побудовано у будь-якому випадку, з одним підрядником або іншим», – наголосив Колесніков.

Також він повідомив, що «буде визначено представника від Кабміну, що постійно консультуватиме і міську владу, і будівельну компанію на відповідність стадіону вимогам УЄФА. Це іноземець, який займався будівництвом «Альянс Арени» в Німеччині».

У ході ознайомлення зі станом будівництва львівського стадіону Колесніков запевнив, що держава виконуватиме свої зобов’язання перед містом і систематично перераховуватиме кошти з держбюджету.

Сьогодні урядовець також огляне пункт пропуску через державний кордон «Краковець».
XS
SM
MD
LG