Доступність посилання

ТОП новини

Студенти Львова продовжили акції проти Табачника


Львівські студенти провели сьогодні театралізований іспит, який складав його головний герой, міністр освіти і науки Дмитро Табачник, у ролі студента «національного університету українофобства».

У «залікову книжку Табачника» розміром 1 на 0,5 метра героєві вистави виставляли оцінки з таких предметів, як «Налапокладство», «Архівосвисто-листо», «Основи казнокрадства», «Історична містифікація», «Практична русифікація» чи «Політична клоунада».

Під час проведення акції імпровізований Табачник пропонував студентам хабара, крав архівні документи, а також вішав перехожим на вуха варену локшину.

Із усіх предметів імпровізований Табачник одержав оцінку «відмінно».

Акцію біля приміщення Національного університету «Львівська політехніка» організували Молодіжний націоналістичний конгрес і студенти львівських вишів, повідомляє агентство «Українські новини».

Після цього організатори планують обійти зі згаданою заліковою інші виші Львова, а 23 березня відправити її поїздом в інші міста країни для виставляння оцінок.

Після відвідування Тернополя, Луцька, Харкова й Києва залікову книжку планують передати до Кабінету Міністрів.

Учора близько 5 тисяч людей провели у Львові мітинг біля будівлі обласної ради з вимогою відставки Табачника, а сама облрада ухвалила звернення до керівництва України з цією ж вимогою.
XS
SM
MD
LG