Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Ющенко відбув до Польщі для участі у жалобних заходах


У зв’язку із закриттям повітряного простору колишній Президент України Віктор Ющенко поїхав до Польщі автомобілем, щоб взяти участь у церемонії прощання та поховання Леха Качинського та його дружини Марії.

Як повідомили у прес-службі «Нашої України», сьогодні о 7 годині ранку Віктор Ющенко з дружиною Катериною виїхали із Києва.

За повідомленням, Віктор Ющенко візьме участь у скорботних заходах державного рівня в церемонії поховання Леха та Марії Качинських у Кракові.

В рамках поїздки, мовиться у прес-релізі, заплановано також низку двосторонніх зустрічей Віктора Ющенка з польськими та міжнародними політиками та культурними діячами.

Сьогодні столичний аеропорт Бориспіль та інші аеропорти України припинили авіарейси у зв’язку з поширенням хмари вулканічного пилу з ісландського вулкану.

Повітряний простір над більшою частиною території Західної та Центральної Європи продовжує залишатися закритим і в суботу через поширення над континентом хмари вулканічного пилу.

Хмара вулканічного пилу, що здійнялася три дні тому в повітря через виверження вулкану Ейяф’ятлаєкютл (Eyjafjallajökull) в Ісландії, покрила спершу північну Європу.
XS
SM
MD
LG