Доступність посилання

ТОП новини

Затриманого сьогодні в Києві голову Тернопільської облради відпустили


Голову Тернопільської обласної ради Олексія Кайду, якого сьогодні в Києві затримувала міліція, відпустили, повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

За їхніми даними, Кайду утримували у Шевченківському райуправлінні МВС у Києві близько двох годин.

Як повідомили в Центрі громадських зв’язків Головного управління МВС України в Києві, на Кайду «вказав власник машини як на людину, яка розбила скло в його автомобілі в районі парку Шевченка». У міліції наголосили, що процесуально голову Тернопільської облради не затримували, а у зв’язку із заявою власника машини доставили до Шевченківського райуправління міліції та опитали. Після бесіди його відпустили, додали правоохоронці.

Натомість всеукраїнське об’єднання «Свобода» пов’язує цю подію з «принциповою і послідовною» позицією голови Тернопільської обласної ради і Тернопільської облради щодо нинішньої влади.

Як нагадали у прес-службі, 22 квітня Тернопільська облрада ухвалила звернення до Конституційного Суду, Генеральної прокуратури, Верховної Ради України з вимогою ініціювати відсторонення Віктора Януковича з посади Президента України у порядку імпічменту.
XS
SM
MD
LG