Доступність посилання

ТОП новини

НУНС пропонує залучити опозицію до робочих груп з підготовки угод з Росією


Фракція «Наша Україна – Народна самооборона» пропонує залучити представників опозиції до робочих груп з підготовки угод і домовленостей між Україною та Росією, заявив лідер фракції Микола Мартиненко.

«Регулярно з’являється інформація про плани переходу стратегічних галузей нашої економіки під контроль іншої держави. Тому фракція НУНС вимагає від Кабінету Міністрів забезпечити прозорість переговірного процесу», – сказав лідер фракції, виступаючи з парламентської трибуни у вівторок.

За словами Мартиненка, депутати фракції занепокоєні тими угодами, які вже підписані між Україною й Росією і тими, які планується підписати.

Він також нагадав, що депутати фракції ініціюють на п’ятницю заслуховування інформації українського уряду щодо всіх документів і заяв, підписаних із Росією.

17 травня Україна й Росія домовилися, зокрема, про демаркацію кордону, співпрацю в культурі на 2010-2014, про використання української інфраструктури в Глобальній навігаційній супутниковій системі, про поглиблення науково-освітньої співпраці в 2010-2012, про співпрацю в забезпеченні європейської безпеки.
XS
SM
MD
LG