Доступність посилання

ТОП новини

Газова спілка України і Російське газове товариство домовилися про співпрацю


Національна газова спілка України та Російське газове товариство сьогодні в Берліні підписали договір про співпрацю, покликану розширити взаємодію між газовими компаніями обох країн. Про це повідомляє прес-служба «Нафтогазу України».

За повідомленням, президент Національної газової спілки, голова «Нафтогазу» Євген Бакулін, виступаючи в Берліні, наголосив на важливості розвитку співпраці у тристоронньому форматі: Росія – Україна – Європейський Союз.

«Реалізація прав із модернізації української газотранспортної системи значною мірою залежатиме від ефективності і довгострокового співробітництва між ЄС і Росією в газовій сфері», – цитує прес-служба слова Бакуліна.

Національна газова спілка – неприбуткова громадська організація, метою якої є сприяння розвитку газової галузі. Організація об’єднує фахівців галузі і близько 50 колективних членів-підприємств нафтогазової промисловості України.

Російське газове товариство створене в 2001 році. Його завдання – створення умов для формування цивілізованого ринку в інтересах енергетичної безпеки Росії.
XS
SM
MD
LG