Доступність посилання

ТОП новини

Медведєв: відносини з Україною поліпшаться, раніше ж у Києві «хамили»


Президент Росії Дмитро Медведєв із оптимізмом дивиться на майбутнє російсько-українських відносин і вважає, що є всі шанси відновити ці відносини, збудувати їх по-новому і вивести їх на новий рівень.

Виступаючи на зустрічі з активом фактично владної в його країні партії «Єдина Росія», Медведєв заявив, що ще недавно становище в відносинах двох країн було «дуже важке», і різке погіршення цих відносин було абсолютною виною тодішньої української влади.

За його словами, саме через це він «із великим душевним напруженням» вирішив минулого року затримати приїзд до України нового російського посла.

«Ступінь деградації відносин був такий, що нам почали хамити за повною програмою», – заявив російський президент про дії попередньої української влади.

Минулого року оглядачі нерідко схожими ж словами оцінювали дії Росії стосовно України, серед яких був і відомий відеовиступ Медведєва з повчаннями на адресу тодішнього Президента України Віктора Ющенка й заявами напередодні президентських виборів в Україні, що відносини відновляться тільки за нового політичного керівництва у Києві.
XS
SM
MD
LG