Доступність посилання

ТОП новини

Міліція не дає опозиції проводити акції до виступу Януковича


На підходах до палацу «Україна», де сьогодні з посланням до народу виступає Президент України Віктор Янукович, виставили подвійний кордон співробітників правоохоронних органів.

Квартал, де розташований палац «Україна», оточений по периметру співробітниками міліції. До палацу міліція пропускає лише журналістів і людей зі спеціальними запрошеннями. Співробітники міліції стоять уздовж дороги, посилені наряди правоохоронців розташовані на виходах з метро.

Перед палацом «Україна» встановлені шість тумб із національними прапорами України. Від вулиці Великої Васильківської до центрального входу до палацу розстелена червона доріжка.

Крім того, по обидва боки від палацу «Україна» вишикувалися численні прибічники Партії регіонів. Вони тримають в руках державні і партійні прапори.

Тим часом, як повідомляє прес-служба партії «За Україну!», співробітники спецпідрозділу «Беркут» перешкодили представникам партії розпочати акцію «Локшина та мильні бульбашки від Януковича» біля палацу «Україна».

«Бійці спецназу та «Беркута» брутально та силою відтіснили учасників акції від площі перед палацом «Україна» до вулиці Тельмана. При цьому вони нічого не пояснювали. Зараз усіх учасників оточили щільним кільцем бійці спецпідрозділів міліції», – йдеться в повідомленні прес-служби партії «За Україну!».

Як повідомили у центрі громадських зв’язків управління міліції в Києві, правопорядок під час заходу за участю Президента України в Національному палаці «Україна» забезпечують близько тисячі співробітників міліції.
XS
SM
MD
LG