Доступність посилання

ТОП новини

Кабмін передав кошти «Мистецького арсеналу» на літак посадовців і ремонт адмінбудівель


Кабінет Міністрів виділив Державному управлінню справами зі стабілізаційного фонду 75 мільйонів гривень на підтримку його матеріально-технічної бази за рахунок коштів, передбачених на завершення будівництва Національного культурно-художнього й музейного комплексу «Мистецький арсенал».

Про це йдеться в постанові Кабміну, оприлюдненій на сайті уряду.

При цьому уряд вніс зміни до державної цільової програми підготовки до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року, відповідно до якої й призначалася ця сума на завершення будівництва «Мистецького арсеналу».

На завершення будівництва, за програмою, передбачалося виділення 200 мільйонів гривень у 2010 році, однак з урахуванням внесених урядом змін на ці цілі буде виділено 125 мільйонів гривень, але не в 2010, а в 2011 році.

Із 75 мільйонів гривень, виділених Держуправлінню справами, 22 мільйони гривень призначені на дообладнання нового літака А-319 (призначеного для польотів вищих посадових осіб) і технічну підтримку інших повітряних суден державного авіаційного підприємства «Україна».

Майже 43 мільйони гривень призначені на проведення протиаварійних, будівельних і ремонтних робіт, модернізацію систем охоронного відеоспостереження й урядового зв’язку, відновлення застарілого обладнання, меблів й інвентарю в будівлях управління санаторно-курортних закладів у Криму.

Інші засоби призначені на капітальний ремонт у приміщеннях будинків управління адміністративними будівлями, на капітальний ремонт будинків, споруд й інженерних мереж міжнародного дитячого центру «Артек» (2 мільйони гривень) і на електрифікацію об’єктів Кримського природного заповідника.
XS
SM
MD
LG