Доступність посилання

ТОП новини

Роботу нинiшньої сесiї парламенту можуть продовжити – Литвин


Голова Верховної Ради Володимир Литвин не виключає, що нинiшня сесiя парламенту може бути продовжена у зв’язку з необхiднiстю розгляду низки законопроектiв. Про це спікер сказав на засiданнi погоджувальної ради.

За його словами, низка законопроектiв, розглянутих парламентом у першому читаннi, зокрема нова редакцiя Бюджетного кодексу, законопроект про судовий устрiй України, законопроект про Всеукраїнський референдум, перебувають на розглядi юридичного управлiння парламенту.

Цей тиждень, згiдно з календарним планом, є останнiм тижнем засiдань парламенту. Литвин повiдомив, що для розгляду на цей тиждень винесені 90 питань.

«Шановнi колеги, в нас залишається можливiсть працювати з урахуванням того, що ми маємо визначитися з рiшеннями щодо зазначених та iнших законопроектiв. Або ж тодi закономiрно постане питання про продовження сесiї. Тому приймiмо рiшення про те, що ми працюватимемо так, як ми працювали в четвер, – до завершення розгляду питань, або об’єктивно виникне це питання (про продовження сесії)», – сказав Литвин. Він зауважив, що до деяких законопроектiв подали велику кiлькiсть поправок, зокрема, до проекту Податкового кодексу – 5,5 тисяч.
XS
SM
MD
LG