Доступність посилання

ТОП новини

Бойко не прийшов на засідання комісії щодо діяльності «РосУкрЕнерго»


Міністр палива та енергетики Юрій Бойко не з’явився на засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо рішення Стокгольмського арбітражу, розслідування фактів діяльності «РосУкрЕнерго» та арешту екс-голови Державної митної служби Анатолія Макаренка.

Під час засідання комісії її голова Роман Зварич повідомив, що зв’язувався неодноразово з представниками Міністерства палива та енергетики, зокрема, з його керівником, однак не отримав жодної відповіді щодо підтвердження присутності чи відсутності Бойка на засіданні комісії.

Водночас, за його словами, в міністерстві повідомили, що на адресу комісії направили лист від Бойка. «Але юридичний характер цього листа я не можу вам сказати, оскільки я його ще не бачив», – заявив Зварич.

За його словами, міністр був зобов’язаний прибути на засідання Тимчасової слідчої комісії. Якщо урядовець і надалі буде ігнорувати засідання ТСК, то до нього будуть застосовуватися «більш жорсткі міри», заявив Зварич.

Зокрема, за його словами, комісія розгляне питання про звернення до прем’єра Миколи Азарова з тим, щоб він притягнув Бойка «до адміністративної відповідальності».
XS
SM
MD
LG