Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську запровадили особливий режим протипожежного контролю


Мер Дніпропетровська Іван Куліченко віддав розпорядження про запровадження в місті особливого режиму протипожежного контролю.

«Із сьогоднішнього дня запроваджується особливий режим. До 15:00 в усіх районах мають бути створені надзвичайні штаби. Міський штаб вже створено. Особисто я тримаю на контролі всі питання, пов’язані з організацією роботи», – заявив мер на надзвичайній нараді з керівниками служб і відомств міста.

У міській і районній радах з 6 серпня встановлюється цілодобове чергування відповідальних осіб. «З 8 ранку і до 8 ранку наступного дня черговий повинен мати можливість протягом 10-15 хвилин вжити всіх необхідних заходів. Ніхто у відпустку не йде, поки не зникне небезпека», – заявив Куліченко.

Також мер звернувся із вимогою посилити контроль за місцями несанкціонованого викиду найнебезпечніших відходів і призначити відповідальних за виконання цієї роботи.

Куліченко наголосив, що на під’їздах до лісових зон чергуватимуть спеціальні пости МНС і ДАІ, встановлять знаки заборони та шлагбауми.

За його словами, у повній готовності перебуває техніка пожежна техніка, забезпечується резерв пального.

Керівникам медичних установ мер доручив перевірити і в разі необхідності закупити медикаменти, організувати цілодобове чергування лікарів необхідних спеціальностей.

Дніпропетровська облдержадміністрація з сьогоднішнього дня запровадила режим охорони пожежонебезпечних об’єктів та авіапатрулювання лісових масивів.
XS
SM
MD
LG