Доступність посилання

ТОП новини

Мери ще трьох міст Дніпропетровщини вступають до Партії регіонів


До Партії регіонів вступили міські голови міст Дніпропетровщини – Нікополя, Марганця та Орджонікідзе. Про це сьогодні повідомили в прес-службі Дніпропетровської обласної організації Партії регіонів, передає кореспондент Радіо Свобода.

Коментуючи своє рішення стати членом Партії регіонів, міський голова Сергій Старун заявив, що воно обумовлене «бажанням працювати в єдиній команді з тими, хто на практиці успішно розвиває Україну і область».

Міський голова Марганця пояснив своє рішення тим, що понад 66% мешканців міста на президентських виборах віддали голоси за лідера регіоналів Віктора Януковича.

За словами міського голови Івана Орджонікідзе Цупрова, «Партія регіонів – найпотужніша на Дніпропетровщині політична сила, яка консолідує регіональні еліти».

В обласному осередку Партії регіонів вступ міських голів до неї називають «закономірним процесом» і пояснюють: Партія регіонів є тим «стрижнем», навколо якого формується вертикаль влади.

2 серпня до Партії регіонів вступив міський голова Дніпропетровська Іван Куліченко. Регіонали пообіцяли йому підтримку на місцевих виборах.
XS
SM
MD
LG