Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку відкрили пам’ятник рятувальникам світу


Сьогодні в Донецьку біля адміністративної будівлі Головного управління МНС України в Донецькій області було відкрили пам’ятник на честь рятувальників світу.

Як повідомили у прес-службі Донецької обласної ради, відкриття було приурочено до VI Чемпіонату світу з пожежно-рятувального спорту, який із 27 по 29 серпня проходить у Донецьку.

Автором кованої композиції є художник Євген Щербаков. Пам’ятник є невеликим мармуровим постаментом, на якому встановлено ковану постать: руки тримають земну кулю, по екватору якої зображено символіку пожежно-рятувального спорту.

В урочистих заходах взяли участь президент Міжнародної спортивної федерації пожежників і рятувальників, міністр Російської Федерації у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій та ліквідації наслідків стихійних лих Сергій Шойґу, тимчасовий виконувач обов’язків міністра України з надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Михайло Болтських, керівник Донецької облдержадміністрації Анатолій Близнюк.
XS
SM
MD
LG